Evenement: Make Me an Offer

Gepost op

Op vrijdag 14 september a.s. vanaf 17.00 uur nodigt Popinnart liefhebbers en beginnende of doorgewinterde kunstverzamelaars uit om samen met de ruim veertig kunstenaars die bij Popinnart exposeren het gesprek aan te gaan over de waarde van een kunstwerk.
Make me an offer (I can’t refuse) is een eenmalige, exclusieve verkoopavond waar de waarde van een kunstwerk middels een interactie tussen koper en kunstenaar live to stand komt. Een primeur èn een mooie kans om een goed kunstwerk voor een interessante prijs op de kop te tikken!

Wat bepaalt de waarde van een kunstwerk?
Elk kunstwerk heeft een bepaalde waarde. Deze waarde wordt bepaald door verschillende, individuele factoren: formaat, materiaal, bekendheid van kunstenaar etc. Tijdens deze avond geven de kunstenaars inzicht hoe een prijs tot stand komt en bieden tevens een handreiking aan de collector om een tegenbod te doen. Daarmee staat de vraagprijs ter discussie en krijgt de collector de kans om te onderhandelen.

Immateriële waarde
Dit betekent niet bij voorbaat dat de prijs zakt. Sterker nog, wellicht komen er aspecten aan de orde die het werk in waarde doen stijgen. Dat de immateriële waarde misschien zelfs wel hoger blijkt dan de vraagprijs! Kortom, een spannende avond waar (beginnende) kunstkopers de kans krijgen unieke werken te bemachtigen in samenspel met de makers.
Er is voor iedere portemonnee iets moois, met prijzen van € 5,- tot € 5.000,- (pinnen kan). Een prachtige kans ook om de 40 kunstenaars te leren kennen. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

datum: vrijdag 14 september 2018
aanvang: 17.00 – 21.00 uur
locatie: Popinnart, Middenweg 20,1097 BM Amsterdam
entree: vrij toegankelijk

Eén gedachte over “Evenement: Make Me an Offer

  1. Make Me an Offer was een groot succes met veel belangstelling en veel mooie deals! Voor herhaling vatbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.